• En kaliteli ürünler ile hizmet veriyoruz

  • Hizmet sağlayıcısıyız

Stone Design Zemin Kaplama Nedir?

Epoksi bazlı bağlayıcılarla çeşitli agregaların istenilen ebatlarda karıştırılmasıyla elde edilen, hızlı bir şekilde kürlenen ve oldukça dekoratif zemin kaplama çeşiti olan Stone design diğer zemin kaplama uygulamalarından ayıran en önemli özelliği yüzeyinin pütürlü olmasından dolayı uygulandığı zeminlere kaydırmazlık özelliği kazandırır. Yağmurlu havalarda ya da sulama yapılan alanlarda bu özelliğini kaybetmediğinden diğer yer kaplama uygulamalarına göre daha fazla ön plana çıkmayı sağlar.

Doğal taşların güçlü bağlayıcılar ile harmanlanması sonucu hazırlanan harç yerinde döküldüğü için kolay ve hızlı bir uygulama imkanı sunar. Uzun yıllar boyunca iç mekan kaplamalarında uygulanan ve gelişen teknoloji ile birlikte uzun ömürlü ve daha dayanıklı iç ve dış mekanların oluşması için tercih edilen Stone design farklı alanlarda farklı fonsiyonlar içinde tercih edilmektedir.

Modern, çevreci zemin kaplama uygulamalarından biri olan Stone design, doğa dostu bir yapı malzemesi olması ve LEED kriterlerine uygun olduğundan yeşil mimari projelerinde tercih edilerek pratik çözümler sunar.

Stone Design faydaları nelerdir?

Genellikle dış hava koşullarına uygun olduğu için çok sık tercih edilen zemin kaplama uygulama aşamasında derz kullanılmadığı için uygulanan alanlarda bütünlük sağladığı gibi aynı zamanda alanın geniş ve ferah görülmesini de kolaylaştırmaktadır.

Özellikle düz ve geniş alanların ihtiyaç duyulduğu havalimanları, alışveriş merkezleri, hastaneler, bahçe alanları vb. alanlarda yaygın olarak tercih edilir. Metrajı küçük olan alanlara uygulandığında mekana genişlik kattığından bu alanlarda daha çok stone design malzemeleri kullanılmaktadır.

Günümüzün vazgeçilmez zemin kaplama uygulamalarından biri olan Stone Design , sınırsız renk ve desen alternatifleri ile hayalinizdeki tasarımı, görseli zeminlerinize yansıtabilir, farklı tasarımlar yaptırarak yaşam alanlarınızın havasını değiştirilebilirsiniz.

Stone Design zemin kaplama uygulaması nedir?

Sentetik reçineli agregalı ve yerinde dökme zemin kaplama uygulaması olan Stone Design bir dizi özel işlemin yapılmasıyla gerçekleştirilir. Desenlerin alüminyum L porfillerde beton zemine monte edilmesinin ardından istenilen büyüklük ve renkte doğal taş agregaları epoksi reçine ile belli karışım oranlarında karıştırılarak hazırlanır. Bu işlem sonucundan harcin zemine dökülerek sıkıştırılması ve daha sonra yüzeyin cilalanması ile işlem tamamlanır. Böylece ortaya çıkan dekoratif, sağlam ve dayanıklı uzun ömürlü zeminler çıkar.

Stone Design sağladığı avantajlar nelerdir?

  • Uygulandığı alana estetik bir görünüm kazandırdığı için şık ve dekoratif zeminlerin elde edilmesini sağlar.
  • Özellikle ıslak zeminlerde kaydırmazlık özelliğinin olması.
  • Hızlı ve kolay uygulanabilen Stone Design uygulamaları projelerinize pratik çözümler sunarak beklentilerinizi karşılar.

Stone Design zemin kaplama uygulaması için en doğru adres

UV dayanıklı kimyasal reçinenin hazırlanması ve yerinde dökme sistemi ile uygulanması sonucu ortaya çıkan Stone design zemin kaplama sistemleri ile istenilen tasarım gücünüze bağlı yaşam alanlarınıza en iyi şekilde yansıtmanıza olanak sağlamaktayız. Bu özel ve estetik görünümlü zeminlerin elde edilmesi için profesyonel ekip çalışanlarımız tarafında gerçekleştirilen park alanları, iş yerleri ya da diğer yaşam alanları için tercih edilen bu uygulama sayesinde hayalinizdeki konfora kolayca kavuşabilirsiniz.

Sektörde en güvenilir ve doğru adreslerden biri olan firmamıza iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. Stone Design hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

Lolan_Whatsapp Whatsapp