• En kaliteli ürünler ile hizmet veriyoruz

  • Hizmet sağlayıcısıyız

Baskı Beton Nedir, Nelerde Kullanılır?

Günümüzde her mekan içerisinde kullanılan bir zemin türü olan baskı beton oldukça farklı desen ve renklerde  olması sayesinde her mekanın ihtiyacına özel olarak uygulanabilmektedir. Dayanıklılığı oldukça fazla olan bu zemin türünün ömrü oldukça uzundur.

Baskı Beton uygulaması nedir?

Rengini korumayı başaran bir zemin türü olan baskı beton içerisinde bulunan renk pigmentleri güneşten gelen zararlı ışınlara karşı oldukça dayanıklılık gösterir. Ayrıca her müşterilerimizin isteklerine göre farklı desen ve seçeneklere sahiptir. Temizliği ve bakımı oldukça kolay olan baskı betonun tüm olumsuz hava koşullarına da uygunluk göstermektedir.

Yüksek derecede memnuniyet oranına sahip zemin kaplama yöntemi olmasıyla beraber beklentinizi karşılayabilme avantajını da kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Baskı Beton nasıl yapılır?

İlk olarak müşterinizin ne tarz bir tasarım istediğini belirleyerek başlanır, istenilen tasarım öğrenilmesi ile beraber;

Baskı beton yapılacak zemin iyi bir şekilde temizlenir, eskiye dair tüm beton, taş , çim vb. çıkartılır. Toprak istenilen seviyede değil ise beton atımı öncesinde alan granül dolgu ile doldurulur. Gerekirse tüm alan alt taban dolgusu ile kaplanır. Seçilen baskı beton modeline göre beton kalıpları çıkartılarak saha çalışması başlatılır. Alana metal ya da ahşap kazıklar dikilerek betonun döküleceği sınır belirlenir. Betonun  dökülmesi ile beraber kazıklar yerinden çıkarılır. İlk betonun atılması ile baskı beton için ilk çalışma başlatılmış olur. Baskı beton için özel çimento hazırlığına başlayan ekibimiz çimento dökümü sırasında betonun donmaması için özel çalışma uygulamaktadır. Zemine dökülen çimento tüm bölgeye dağılım gösterip göstermediği kontrol edilerek, üst düzeyde düzleştirme işleminin tamamlanması ile beraber seçilen desen ve rengin oluşturulması başlanır.

En önemli özelliği tek tek döşenmiş taş görüntüsü veren baskılı beton uygulaması olmasıdır. Çeşitlilik açısından fazla olması renk ve desende uygulanabilen, granit ve diğer taşların doğal görünümünü veren Press beton seçenek özgürlüğü ile en yeni beton teknolojisidir.

Baskı Beton uygulamalar ile hoş görünümlü zeminler

Tüm mekanlar için tasarlanmış olan zemin kaplama bir çok alanda tercih edilen baskı beton sayesinde daha hoş görünüm ve kullanım açısından sağlam olmasını sağlamaktır. Baskı beton, taş görüntüsünü ortaya çıkaran desen baskısına sahip olması günümüzde tercih edilen bir uygulamadır.

Önceliğimiz her zaman müşterilerimizin isteği doğrultusunda doğru zemine doğru Baskı beton çalışmalarını yürütmektir. Doğru baskı beton desenleri kullanımı ile iyi bir işçilikle bütünleştiriyor olmamız sayesinde tüm mekanlarda hoş görünümlü baskı sonucu alınmasını sağlamaktayız.

Sektörde en güvenilir ve doğru adreslerden biri olan firmamıza iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. Baskı Beton hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını öğrenebilirsiniz.

Lolan_Whatsapp Whatsapp