• En kaliteli ürünler ile hizmet veriyoruz

  • Hizmet sağlayıcısıyız

Endüstriyel Zemin Kaplama Nedir?

Endüstriyel zemin kaplama, kırmızı , yeşil ve gri olmak üzere üç renkte zemine gelişmiş makineler ile uygulanan parlak ve pürüzsüz bir beton yüzeyi oluşturan malzemelerdir.

Uygulamaya bağlı şekilde oluşturdukları kuru film tabakasının yüzeyini koruyup ömrünü uzatması ve aynı zamanda dekoratif bir görünüm ile beraber kaymaz olmasını da sağlar. İhtiyacınız için en doğru zemin kaplama sistemlerinden biri  olan endüstriyel zemin kaplama kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını göz önüne alarak, en doğru yüzey çözümlerini üretir.

Perdahlı, fırçalı ve tespilli olmak üzere 3 sınıfta uygulanmaktadır.  Kullanılacak zemine göre uygun yüzey sertleştirici ile betonun dayanıklığını arttırıp yüzeye renk verebilmektedir.

Bütün Endüstriyel zemin kaplamaları aynı mıdır?

Kullanım alanlarına göre birçok zemin kaplama çeşidi vardır. Örneğin un çuvallarının stoklandığı betonarme bir depoda kullanılan zemin kaplama ile korozif kimyasalının stoklandığı bir depoda kullanılan zemin kaplama arasında farklılıklar vardır. Bu sebeple profesyonel bir tavsiye alınarak kullanılacak doğru zemin kaplamasının türünü belirlemek gerekir.

Endüstriyel zemin kaplamalarına neden ihtiyaç vardır?

Günümüzde, ofislerimizde çeşitli yönetim sistemlerinde, üretim gereksimleri, güvenlik, hijyen vb. birçok sebepten ötürü zemin kaplamalarına ihtiyaç duyulur.

Örneğin: Müşteriler gezdikleri tesislerde parlak, düzgün ve temiz bir zeminle karşılaştıklarında, o firma ile iş yapma istekleri pozitif yönde  etkilenir. Bu sayede iş ilişkilerinde görsellik yeni ilişkiler kurmakta önemli bir rol oynar.

Lolan Yapı olarak uygulamalarını gerçekleştirmekte olduğumuz zemin kaplamaları fonksiyonel ve çevre koşullarından gelecek zararlı etkilere ve aşınmalara karşılık dayanıklılık göstermesi konusunda titizlik ile çalışarak son derece hijyenik üzerinde bakteri barındırmayan uygulaması hem kolay hemde hızlı olan zemin kaplama malzemeleri üretiyoruz.

Lolan_Whatsapp Whatsapp