• En kaliteli ürünler ile hizmet veriyoruz

  • Hizmet sağlayıcısıyız

Beton Silim Nedir?

Beton yüzeydeki kirli ve aşınmış yüzeyin silim makinesi ve elmas bıçaklarla sırayla kazıma, honlama 
(pürüzlü yüzeyin giderilmesi) ve parlatma adımlarıyla granit parlaklığına ulaştırılmasıdır. Beton Silim aşınmalara karşı dirençli olduğundan en uzun ömürlü zeminlerden biri denilebilir. Kaplama olmadığından, soyulması ve kalkması söz konusu değildir.

Beton silim bakımı nasıl yapılır?

Bakım maliyeti diğerlerine göre en az olandır. Bir kez parlatıldıktan sonra uzun yıllar sadece su ve paspas ile temizlenmesi yeterlidir. Parlatıldıktan sonra parlatıcı kimyasal kullanılmasına gerek yoktur.

Beton silim avantajları nelerdir?

Yüzey direnci çok fazladır .Aynı zamanda yanmaya dirençli ve çevre dostu malzemelerdir. Hijyeniktir. Uygulanması kolaydır ve uygulanırken zemin kullanılmaya devam edilebilir. Ağır endüstriyel araçların kullanıldığı zeminlerde en uygun fiyatlı ve en uzun ömürlü zemin malzemesidir. 

Beton silim kullanım alanları nelerdir?

Hijyenik olduğu için okul ve hastaneler, kütüphaneler ,mağazalar, süpermarketler, direncinin yüksek oluşu sebebiyle endüstriyel zeminler ve bazı modern evlerin zeminlerinde kullanılır. Ekonomik, dayanıklı ve estetik bir malzeme olmasının yanı sıra yanmaya karşı en güvenli malzemelerden biridir.

Lolan_Whatsapp Whatsapp